DTV img web 51px up

Pristatome Darnaus vystymosi tikslus

Nepaisant visų iššūkių 2021-aisiais, finansinius metus užbaigėme sėkmingai, augome daugiau nei 30 proc., lyginant su 2020 metais. Vis dėlto finansiniai rezultatai šiandien nėra vienintelis sėkmingo ir darnaus verslo rodiklis.

Klientų, investuotojų, o ir pačių darbuotojų dėmesio centre atsiduria įmonės vertybės, atsakomybė, skaidrumas, inovacijos, poveikis klimatui ir t. t. Kitaip tariant, verslo tvarumas, jo gebėjimas vykdyti darnią plėtrą, siekis būti naudingu aplinkai ir visuomenei.

Būdama langų, durų ir fasadų sprendimų rinkos lyderė, „NorDan“ grupė prisiima atsakomybę įgyvendinti minėtus tikslus. Darnus vystymasis siejamas su pažanga aplinkosaugos ir skaitmenizacijos srityse. Tuo tikslu visos grupės mastu yra įgyvendinama „ecoDigital ready“ strategija. Kuriami išmanūs langų ir durų sprendimai, kurie yra saugūs, ilgaamžiai, draugiški aplinkai, mažina energijos sąnaudas, padeda taupyti. Koncernas proaktyviai veikia ir investuoja į kitas svarbias sritis bei veiklas: remia Jungtinių Tautų darnaus vystymosi tikslus, bendradarbiauja su organizacija „Gelbėkit vaikus“, įgyvendina lyčių lygybės koncerne iniciatyvą ir kt.

Būdami didelės, tarptautinės įmonių grupės dalis, galime greičiau perimti gerąją patirtį tvarumo srityje ir ją pritaikyti UAB „NorDan“ veikloje.

Praėjusiais metais į UAB „NorDan“ verslo strategiją įtraukėme tvarumo elementus. Remdamiesi Jungtinių Tautų darnaus vystymosi tikslais, apsibrėžėme veiklas bei išskyrėme šešias svarbiausias sritis, kuriose galime daryti teigiamą poveikį ir pasiekti rezultatų ilgalaikėje perspektyvoje:

Plačiau apie Darnaus vystymosi tikslus ir jau įgyvendintus UAB „NorDan“ projektus tvarumo srityje kviečiame skaityti čia: Tvarumas | NorDan

vas. 15, 2022
Grįžti atgal

NorDan · Rinkoje pirmaujanti langų ir durų gamintoja